Cadeaubon

Cadeaubon

Een sierlijk cadeau


Sieraden zijn persoonlijk en uniek. Vindt u het lastig om een sieraad uit te kiezen voor een ander? Dan is de cadeaubon van Jéh Jewels het ideale geschenk.  Een leuke manier om iemand zelf iets moois te laten kiezen uit onze webshop. Met deze cadeaubon heeft u een ruime keuze uit de veelzijdige en ambachtelijke collectie van Jéh Jewels. U kunt een cadeaubon bestellen ter waarde van 10, 25, 50 of 75 euro.

U kunt de cadeaubon gebruiken voor diverse gelegenheden en wordt gratis voor u feestelijk verpakt. Wanneer u een cadeaubon heeft besteld, wordt hierop een unieke kortingscode ingevuld. Deze korting kan toegepast worden bij een bestelling door de ontvanger en wordt verrekend met het totaalbedrag. De cadeaubon wordt per post naar uw huisadres gestuurd. U kunt de cadeaubon alleen besteden in onze webshop én is ook geldig op alle sale-artikelen.

De waarde van de cadeaubon moet in één bestelling besteedt worden. Het is hierbij niet mogelijk om geld terug te krijgen of de cadeaubon in te ruilen voor contanten. De cadeaubon is tot één jaar na aankoop geldig.

4 artikel(en)


4 artikel(en)