Jéh Jewels

Collecties Jéh Team Materialen Wear & Care

 

Over Jéh Jewels

Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem. Vanuit de landelijke polders in Maasland vinden Coby en Elselien van Buuren inspiratie voor het ontwerpen van hun ambachtelijke juwelen. Jéh Jewels staat voor authentiek, tijdloos en duurzaam met een groot draagcomfort. Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Jéh Jewels!

Jéh Ambacht

Schitterende seizoenen

Dieprode aardekleuren tijdens een frisse herfst, de geur op een zonnige lentedag; in de landelijke polders van Maasland is de wisseling van de jaargetijden extra tastbaar. Het is de plek waar Coby & Elselien van Buuren inspiratie vinden voor het ontwerpen van hun juwelen. Pure sieraden van tijdloos zilver tot kleurrijke edelstenen en robuust koper en staal. Maar allemaal met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam. En - heel belangrijk - met een groot draagcomfort.

Designers Jéh

Gemaakt met liefde

De ontwerpen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in diverse ateliers over de hele wereld. Handgemaakte mallen zorgen ervoor dat ieder sieraad een authentieke uitstraling krijgt. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen zoals 925 sterling zilver en echte edelstenen.

Jéh Jewels neemt haar verantwoordelijkheid. We zijn van mening dat Trade niet zonder Fair kan. Alle mensen die over de wereld voor ons werken hebben recht op eerlijke arbeidsomstandig-heden. Daar zorgen we voor. We hechten veel waarde aan duurzame productie en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Daarom werken we altijd met een vast team en zoveel mogelijk gerecycled zilver.

Maak kennis met ons team >

 

Collecties

Jéh Jewels heeft vier unieke lijnen met elk een eigen uitstraling:

SilverEchte blijvertjes - Silver by Jéh Jewels

De Silver-collectie markeert de start van Jéh Jewels. Begin jaren ’90 begon Jéh Jewels met een bijzondere collectie zilveren sieraden. De zilverlijn bestaat uit colliers, hangers, armbanden, oorsieraden en ringen, en kenmerkt zich door tijdloze modellen. Veelal met zichtbare, onderscheidende structuren en in combinatie met glanzend en geoxideerd zilver. BEKIJK COLLECTIE

 

mix match

Elke dag anders - Mix & Match by Jéh Jewels

De Mix & Max-collectie is de artistieke sieradenlijn van Jéh Jewels. De lijn bestaat uit colliers, hangers, oorsieraden en ringen, die verrijkt zijn met prachtige edelstenen en kleurrijke mineralen. Als je van creativiteit en romantiek houdt, is deze sieradenlijn echt iets voor jou. De sieraden uit deze collectie kun je eindeloos met elkaar combineren. BEKIJK COLLECTIE

 

Icons

Jouw persoonlijke verhaal – Icons by Jéh Jewels

De Icons-collectie is de creatieve, persoonlijke sieradenlijn van Jéh Jewels. Met behulp van de eigentijdse Icons-bedels kun je je eigen combinatie maken van sieraden die bij jouw passen. De Icons- bedels zijn gemaakt van 925 sterling zilver, soms in combinatie met rood koper en messing. Elke Icon draagt zijn eigen verhaal met zich mee. Leuk om te krijgen en bijzonder om te geven.
BEKIJK COLLECTIE

 

Fine

Subtiel en bijzonder – Fine by Jéh Jewels

De Fine-collectie is de jongste en fijnste sieradenlijn van Jéh Jewels. De lijn bestaat uit fijne colliers met edelstenen, parels en mineralen die ieder een eigen betekenis hebben. Deze subtiele colliers onderscheiden zich van de andere robuuste colliers van Jéh Jewels. Ontdek in deze lijn welke steen het beste bij jou past.BEKIJK COLLECTIE

 

Materialen

Jéh Materialen

Jéh Jewels werkt altijd met hoogwaardige materialen met de grootste zorg. Ieder materiaal is anders, waar zorgvuldig mee om moet worden gegaan. Lees hier een korte uitleg over welke materialen wij gebruiken.

LEES VERDER >

Wear & Care

Wear&Care

Jéh Jewels werkt met hoogwaardige materialen en wil graag dat deze materialen mooi blijven. Een zorgvuldige behandeling en het juiste onderhoud zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw sieraden. Lees hier een aantal tips en opmerkingen.

LEES VERDER >