18719 - Hanger zilver verguld

18719 - Hanger zilver verguld

18722 - Hanger zilver verguld

18722 - Hanger zilver verguld

18720 - Hanger Muskovite met zilver verguld

Muscoviet, ook wel mica genoemd, komt verder veel voor in laag-metamorfe gesteenten, zoals in schisten en kwartsietschisten. Mica werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen stimuleert onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei.

€ 27,50
Op voorraad
SKU
18720
Meer informatie
Merk Mix & Match
Materiaal Zilver verguld
Lengte 2 cm
Breedte 1 cm
Exclusief collier Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:18720 - Hanger Muskovite met zilver verguld

Muscoviet, ook wel mica genoemd, komt verder veel voor in laag-metamorfe gesteenten, zoals in schisten en kwartsietschisten. Mica werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen stimuleert onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei.

Materiaal: zilver verguld
Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Dit artikel is door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd.

Materiaal: Edelstenen
Bij Jéh Jewels werken wij met echte edelstenen, dit zijn natuurlijke producten waardoor niet iedere steen hetzelfde is. Iedere ring is hierbij dus uniek. De kleur en structuur van de steen kan afwijken van de foto op de website.