18722 - Hanger zilver verguld

Hanger uit de Mix & Match-collectie van Jéh Jewels, gemaakt van verguld 925 sterling zilver met grijze kwarts. Kwarts is er in vele soorten, waaronder rozenkwarts en rookkwarts. In het algemeen staat kwarts bekend als de krachtigste genezer van alle edelstenen.

€ 49,00
Op voorraad
SKU
18722

Hanger uit de Mix & Match-collectie van Jéh Jewels, gemaakt van verguld 925 sterling zilver met grijze kwarts.  Kwarts is er in vele soorten, waaronder rozenkwarts en rookkwarts. In het algemeen staat kwarts bekend als de krachtigste genezer van alle edelstenen.

Materiaal: Zilver verguld
Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Dit artikel is door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd.

Materiaal: Edelstenen
Bij Jéh Jewels werken wij met echte edelstenen, dit zijn natuurlijke producten waardoor niet iedere steen hetzelfde is. Iedere ring is hierbij dus uniek. De kleur en structuur van de steen kan afwijken van de foto op de website.


Meer informatie
Merk Mix & Match
Materiaal Zilver verguld
Lengte 2 cm
Breedte 1 cm
Exclusief collier Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:18722 - Hanger zilver verguld

Verwante producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of