19450 - Oorsteker zilver oxy

Deze oorstekers bestaan uit zoetwaterparels met daarom een 925 sterling zilver oxy stud. Parels ontstaan als reactie op een binnengedrongen deeltje, zoals zand of een parasiet, in de schelp. De inkapseling van deze indringer zorgt uiteindelijk voor de parel. Zij zijn er in vele kleuren en staan bekend om hun mooie parelmoer glans. Zoetwaterparels zijn vaak rond, maar kunnen ook onregelmatig zijn van vorm.

€ 30,00
Op voorraad
SKU
19450

Deze oorstekers bestaan uit zoetwaterparels met daarom een 925 sterling zilver oxy stud. Parels ontstaan als reactie op een binnengedrongen deeltje, zoals zand of een parasiet, in de schelp. De inkapseling van deze indringer zorgt uiteindelijk voor de parel. Zij zijn er in vele kleuren en staan bekend om hun mooie parelmoer glans. Zoetwaterparels zijn vaak rond, maar kunnen ook onregelmatig zijn van vorm. 

Materiaal: Zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Meer informatie
Doorsnede 1,3 cm
Merk Mix & Match
Materiaal 925 sterling zilver
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:19450 - Oorsteker zilver oxy

Verwante producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of