19526 - Hanger zilver oxy / wit

Deze hanger is gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en zilver verguld. Deze hanger is speels opgebouwd en bestaat uit verschillende overlappende elementen in de tinten geoxideerd zilver, zilver en zilver verguld.

€ 199,00
Op voorraad
SKU
19526
Meer informatie
Betekenis Veuillez noter que ce pendentif n'a pas de collier assorti, vous pouvez le commander séparément!
Merk Touch of Gold
Lengte 5.5 cm
Breedte 5 cm
Exclusief collier Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:19526 - Hanger zilver oxy / wit

Deze hanger is gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en zilver verguld. Deze hanger is speels opgebouwd en bestaat uit verschillende overlappende elemeneten in de tinten geoxideerd zilver, zilver en zilver verguld. 

Materiaal: Zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: Zilver verguld
Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Dit artikel is door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd.