19925 - Collier Black Beauty zilver + G14K met parel

Collier uit de Black Beauty collectie van Jéh Jewels. Gemaakt van 925 geoxideerd sterling zilver en G14K goud. Aan het collier hangt een parel.

Verwachte levertijd: ca. 6 weken
SKU
19925

Collier uit de Black Beauty collectie van Jéh Jewels. Gemaakt van 925 geoxideerd sterling zilver en G14K goud. Aan het collier hangt een parel.

Materiaal: 925 sterling zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: 14 Karaat goud
De gouden sieradenlijn van Jéh is gemaakt van 14 karaats goud. Dit karaatgehalte wordt in Nederland het meest gebruikt, vanwege de hardheid en de kleur. Puur goud is te zacht om draagbare sieraden van te maken, daarom worden er bij metalen gebruikt. Vaak wordt er zilver en koper gebruikt zodat je kunt blijven spreken van ‘edele metalen’. Bij 14 karaat goud zijn er van de 1000 delen, 585 delen puur goud. De overige 415 delen bestaan dus uit de overige metalen.

Materiaal: Edelstenen
Bij Jéh Jewels werken wij met echte edelstenen, dit zijn natuurlijke producten waardoor niet iedere steen hetzelfde is. Ieder sieraad is hierbij dus uniek. De kleur en structuur van de steen kan afwijken van de foto op de website.

Meer informatie
Steenkleur Parel / wit
Merk Black Beauty's
Materiaal 14 Karaat goud, 925 sterling zilver, Geoxideerd zilver
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:19925 - Collier Black Beauty zilver + G14K met parel