20196 - Collier met Labradoriet en Ioliet

Collier gemaakt van 925 sterling zilver oxy met zilver verguld. Aan de voorkant van het colier hangt een labradotiet omhult met stenen van Ioliet.

€ 79,00
Op voorraad
SKU
20196
Meer informatie
Steenkleur Labradoriet / groen / blauw
Merk Mix & Match
Materiaal 925 sterling zilver, Geoxideerd zilver, Zilver verguld
Lengte 46 cm
Breedte 0,9 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20196 - Collier met Labradoriet en Ioliet

Collier gemaakt van 925 sterling zilver oxy met zilver verguld. Aan de voorkant van het colier hangt een labradotiet omhult met stenen van Ioliet.

Materiaal: 925 sterling zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: Zilver verguld
Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Dit artikel is door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd.

Materiaal: Edelstenen
Bij Jéh Jewels werken wij met echte edelstenen, dit zijn natuurlijke producten waardoor niet iedere steen hetzelfde is. Ieder sieraad is hierbij dus uniek. De kleur en structuur van de steen kan afwijken van de foto op de website.