19000 - Collier Agaat roze 2x3mm

19000 - Collier Agaat roze 2x3mm

19003 - Collier parel licht roze 4mm

19003 - Collier parel licht roze 4mm

19001 - Collier Parel bruin ZW

Collier uit de Mix & Match-collectie van Jéh Jewels, gemaakt van  Gold Filled met bruine parel. Deze parel wordt gevormd door de zoetwater oester en brengt emoties in evenwicht. Een prachtig sieraad om te zien met een bijzondere betekenis.

Materiaal: Gold filled
Gold filled komt uit Amerika en wordt daar al langer gebruikt voor de vervaardiging van sieraden met een "touch of gold" voor een betaalbare prijs. Het gold filled blijft op kleur, is slijtvast en de goudlaag is dik genoeg om lang te kunnen genieten van de warme uitstraling van goud. Gold filled wordt veelal ook goed verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

Materiaal: Edelstenen
Bij Jéh Jewels werken wij met echte edelstenen, dit zijn natuurlijke producten waardoor niet iedere steen hetzelfde is. Iedere ring is hierbij dus uniek. De kleur en structuur van de steen kan afwijken van de foto op de website. 

€ 89,00
Op voorraad
SKU
19001

Collier uit de Mix & Match-collectie van Jéh Jewels, gemaakt van Gold Filled met bruine parel. Deze parel wordt gevormd door de zoetwater oester en brengt emoties in evenwicht. Een prachtig sieraad om te zien met een bijzondere betekenis.Meer informatie
Merk Mix & Match
Materiaal Gold Filled
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:19001 - Collier Parel bruin ZW