19063 - Hanger zilver verguld

Parels ontstaan als reactie op een binnengedrongen deeltje, zoals zand of een parasiet, in de schelp. De inkapseling van deze indringer zorgt uiteindelijk voor de parel. Zij zijn er in vele kleuren en staan bekend om hun mooie parelmoer glans. Zoetwaterparels zijn vaak rond, maar kunnen ook onregelmatig zijn van vorm.

€ 25,00
Op voorraad
SKU
19063

Betekenis:
De parel heeft in vele culturen symbolische waarde. Vanwege haar ronde vorm en haar ondoorgrondelijke glans geldt zij als symbool van de eeuwigheid.  Parels ontstaan als reactie op een binnengedrongen deeltje, zoals zand of een parasiet, in de schelp. De inkapseling van deze indringer zorgt uiteindelijk voor de parel. Zij zijn er in vele kleuren en staan bekend om hun mooie parelmoer glans. Zoetwaterparels zijn vaak rond, maar kunnen ook onregelmatig zijn van vorm.

Materiaal: Zilver verguld
Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Dit artikel is door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd.


Meer informatie
Betekenis Veuillez noter que ce pendentif n'a pas de collier assorti, vous pouvez le commander séparément!
Merk Icons
Materiaal Zilver verguld
Lengte 0,6 cm
Breedte 0,5 cm
Exclusief collier Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:19063 - Hanger zilver verguld