20233 - Oorbel asymmetrisch ovaal met Labradoriet

Ovale oorhangers gemaakt van 925 sterling zilver en zilver verguld. In beide asymmetrische oorhangers zit in een Labradoriet, alleen dan wel op een andere plaats.
€ 149,00
Verwachte levertijd: ca. 6 weken
SKU
20233

Ovale oorhangers gemaakt van 925 sterling zilver en zilver verguld. In beide asymmetrische oorhangers zit in een Labradoriet, alleen dan wel op een andere plaats.

Materiaal: 925 sterling zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: Zilver verguld
Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Dit artikel is door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd.

Materiaal: Edelstenen
Bij Jéh Jewels werken wij met echte edelstenen, dit zijn natuurlijke producten waardoor niet iedere steen hetzelfde is. Ieder sieraad is hierbij dus uniek. De kleur en structuur van de steen kan afwijken van de foto op de website.

Meer informatie
Steenkleur Labradoriet / groen / blauw
Merk Touch of Gold
Materiaal 925 sterling zilver, Zilver verguld
Lengte 5,5 cm
Breedte 2,5 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20233 - Oorbel asymmetrisch ovaal met Labradoriet

Verwante producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of