Samenwerking Plan International

Plan International is een ontwikkelingssamenwerkingsorganisatie die zich in meer dan 80 landen wereldwijd inzet voor kwetsbare kinderen, met speciale aandacht voor meisjes en jonge vrouwen. Plan International doet dit door de achtergestelde positie van meisjes en jonge vrouwen op te heffen zodat zij dezelfde kansen en rechten hebben als jongens. 

Wij zijn nu al een aantal jaren trotse partner van Plan International. Wij staan net als zij voor de rechten en gelijkheid van meisjes en jonge vrouwen. Samen met jou willen wij hen steunen! Dit doen wij in de vorm van een jaarlijkse donatie. 

De Equality oorbellen zijn speciaal ontworpen voor Plan. Een paar asymmetrische oorbellen die de ongelijkheid voor miljoenen meisjes over de hele wereld laat zien. Jéh Jewels streeft naar gelijkheid en empowerment van vrouwen in samenwerking met Plan International. Bij aankoop van deze oorbellen doneer je automatisch €25,- aan deze mooie organisatie. 

Daarnaast hebben wij ook een nieuwe actie! We hebben een setprijs gemaakt voor een collier en een hanger. De hanger met daarin een hartje gegrafeerd is verkrijgbaar in het roodkoper en messing. Met ‘Let your heart speak’ willen wij ons hart laten spreken voor alle vrouwen. Deze set kost €25,- en hiermee doneer je automatisch €2,50 aan Plan International. Ook ontvang je bij deze set een cadeauzakje en een ansichtkaart gratis. Een perfect cadeau voor je moeder, tante, oma, zus, vriendin of jezelf.