Kerst cadeautips

De feestdagen komen er weer aan! De leukste tijd van het jaar, als je het aan ons vraagt. Het draait om gezelligheid, samen zijn met familie en vrienden, lekker eten en we trekken de mooiste outfits weer uit de kast.

Natuurlijk staat deze maand ook in het teken van het geven van cadeaus. Heb je een lootje getrokken en mag je zelf bepalen wat het cadeau wordt of heeft iemand sieraden op het lijstje staan? Of ben je op zoek naar een mooi sieraad voor een dierbare? Wij helpen je graag middels deze blog. Wij delen graag wat cadeautips, onderverdeeld in verschillende (prijs)categorieën. Zo zit er voor ieder wat wils bij. ✨

Stralende oorbellen

  1. Oorhanger plat lang zilver
    Houd je van zilver? Dan zijn deze oorbellen echt iets voor jou! Deze oorhangers zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Combineer met een mooi collier en een armband voor een complete look. Deze oorbellen zijn €99,-.
  2. Oorhanger zilver verguld kommetje
    Subtiel maar feestelijk! Deze oorhangers zijn gemaakt van zilver verguld en kunnen goed gedragen worden met een Fine Line collier en een set Mix & Match ringen. Deze oorbellen zijn €119,-.
  3. Doortrek oorbellen zilver verguld + Ruwe Diamant
    Deze oorbellen gemaakt van zilver verguld in combinatie met Ruwe Diamant. Ze zijn speciaal ontworpen voor de feestdagen, maar kunnen natuurlijk altijd gedragen worden! Bij deze oorbellen ontvang je een oudroze velvet giftbox. Ideaal om cadeau te doen aan je moeder, oma, dochter, vriendin of jezelf. Deze oorbellen zijn €169,- incl. giftbox.

Feestelijke colliers

  1. Collier zilver verguld + Labradoriet
    Labradoriet is een magische en beschermende steen. Draag hem dagelijks bij je door middel van dit collier. Ook verkrijgbaar met andere edelstenen. Houd je van layering? Combineer dit collier dan met een kortere ketting! Dit collier is €159,-.
  2. Collier Saffier + crea Goldfilled
    Een collier bestaande uit allemaal edelsteentjes! Saffier is de steen van wijsheid. Deze steen biedt ondersteuning bij problemen met communicatie. Wist je dat Saffier niet alleen blauw is? Deze steen is er ook in het paars, roze, bruin, oranje. Tussen de edelstenen vind je ook Goldfilled bolletjes. Dit collier is €249,-.
  3. Collier drie kleuren krans
    Dit volle, opvallende collier is een echt 'Jéh collier'. Dit komt doordat er gebruik is gemaakt van de 3 kenmerkende kleuren; oftewel 3 verschillende materialen, namelijk 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en zilver verguld (gold plated). Dit collier is €419,-.

Chique armbanden

  1. Rinkelarmbanden
    Deze populaire armbanden van Jéh zijn er in verschillende diktes. Hierdoor kun je ze leuk met elkaar combineren. Ook zilver en Goldfilled kan met elkaar gedragen worden! Deze armbanden shop je vanaf €49,-.
  2. Armband Pyriet + crea Goldfilled
    Een armband bestaande uit allemaal edelsteentjes. Pyriet beschermt en beweegt vooruit. Deze steen beschermt je tegen negatieve energie. Tussen de stenen vind je ook Goldfilled bolletjes. Hoe feestelijk kan een sieraad zijn? Deze armband is €109,-.
  3. Armband + 9 karaat
    9 karaat is een materiaal dat wij veel gebruiken. De term ‘karaat’ geeft aan hoeveel puur goud er per 1000 delen in een sieraad zitten. Hoe hoger deze waarde, hoe meer goud. In een sieraad van 9 karaat zitten 337,5 delen puur goud. Dit zorgt ervoor dat de kleur niet/minimaal slijt. Deze armbanden zijn gemaakt van 925 (geoxideerd) sterling zilver in combinatie met 9 karaat. Deze armbanden shop je vanaf €119,-. 

Stijlvolle ringen

  1. Mix & Match ringen

    De Mix & Match collectie bestaat uit 15 ringen die je perfect met elkaar kunt mixen en matchen. Maak je eigen ringen combinatie met deze verschillende losse ringen. Ze zijn gemaakt van zilver met 9 karaat en eventueel een edelsteen. Één, twee, drie, vier of vijf naast elkaar. Geen edelsteen, wel een edelsteen. Je mag het zelf bepalen!
    Ontvang nu een travelcase cadeau bij aankoop van 3 Mix & Match ringen (of shop deze los voor €17,95)! Je shopt deze ringen vanaf €39,50.

  2. Touch of Gold ringen
    Deze ringen zijn echte bestsellers van Jéh. Ze zijn er in veel verschillende varianten. De buitenste ring is gemaakt van 925 sterling zilver en de bewegende ringetjes zijn gemaakt van 925 (geoxideerd) zilver en Goldfilled! Vekrijgbaar vanaf €129,-.
  3. Ring overslag zilver + 9 karaat + Labradoriet
    Deze ring uit de najaarscollectie is een echte eyecatcher. Hij is gemaakt van 925 sterling zilver in combinatie met 9 karaat en de edelsteen Labradoriet. Het is een wat bredere ring. Combineer hem met andere sieraden van Jéh met Labradoriet voor een complete look! Deze ring is €249,-.

Cadeaubonnen

Vind je het lastig om zelf iets uit te kiezen voor iemand? Geef diegene dan een cadeaubon van Jéh Jewels! Je kunt zelf een eigen bedrag kiezen. Deze cadeaubon is alleen online te verzilveren.