19685 - Collier zilver oxy en golfilled buisjes

Collier gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en goldfilled. Dit collier is een uitbreiding op de 17708, heeft afwisselend de eerder genoemde metaalsoorten en is bewerkt met een lichte hamerslag. Het is bekend dat geoxideerd zilver na verloop van tijd vervaagd.

€ 199,00
Op voorraad
SKU
19685

Collier gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en goldfilled. Dit collier is een uitbreiding op de 17708. De drie metaalsoorten komen afwisselnd terug en zijn bewerkt met een lichte hamerslag. Over een aantal schakels zit een beweegbaar zilver bandje, dit creeërt een speels effect. Het is bekend dat geoxideerd zilver na verloop van tijd vervaagd.

Materiaal: Zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: Gold filled
Gold filled komt uit Amerika en wordt daar al langer gebruikt voor de vervaardiging van sieraden met een "touch of gold" voor een betaalbare prijs. Het gold filled blijft op kleur, is slijtvast en de goudlaag is dik genoeg om lang te kunnen genieten van de warme uitstraling van goud. Gold filled wordt veelal ook goed verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

Meer informatie
Merk Touch of Gold
Materiaal 925 sterling zilver, Geoxideerd zilver, Gold Filled
Lengte 46 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:19685 - Collier zilver oxy en golfilled buisjes

Verwante producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of