Blog

 1. Stagiair gezocht!

  Stagiair gezocht!

  Jéh Jewels is op zoek naar een stagiaire!

  Heb jij affiniteit met mode en sieraden, en lijkt het je leuk om creatief bezig te zijn? Dan is een stage bij Jéh Jewels echt iets voor jou! Jéh Jewels is een sieraden merk wat al sinds 1990 op de markt is en maakt tijdloze, authentieke sieraden met een ambachtelijke uitstraling.

  Wij bieden een stageplek aan voor in februari 2020 waarin je een goede stagebegeleiding kan verwachten met veel eigen inbreng. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid tijdens je stageperiode. Tot slot werk je in een kleine en gezellige werkomgeving voor een interessante stagevergoeding.

  Wie zijn wij:

  Jéh Jewels is een sieradenmerk met een authentieke uit

  Lees meer »
 2. Beursagenda najaar 2019/2020

  Lees meer »
 3. Beursagenda voorjaar 2019

  Wij staan dit voorjaar op de volgende retailbeurzen:

  Inhorgenta Munich
  22.02 - 25.02.2019
  Hall C2 - 522

  Lees meer »
 4. Jéh Jewels op de beurs.

  De afgelopen weken hebben wij, zoals je misschien gezien hebt op sociale media, veel op beurzen gestaan. Elselien en Coby zijn twee keer naar Duitsland afgereisd voor een beurs in München en Frankfurt. We staan op dit moment in Utrecht op Out of the Box en volgende week moeten de dames van Jéh alle spullen verhuizen naar de voorjaarsbeurs, wat tevens de laatste beurs van dit seizoen is. Het is ontzettend leuk om te zien hoe iedereen uit het vak bij elkaar komt op deze evenementen. Tevens is het verschil tussen merken goed zichtbaar, wat deze beurzen extra interessant maakt.

  Onze stand viel net zoals voorgaande jaren weer lekker op! Hier doen we ook zeker ons best voor. Een aantal elementen zoals de kleur op de muur en de tafels blijven terugkomen, ‘je moet natuurlijk wel herkenbaar blijven’. De  decoratie op de tafels proberen we ieder seizoen een beetje te veranderen. Daar houden we nou eenmaal van.

  Op deze

  Lees meer »
 5. Jéh Jewels in de LXRY

  In Editie 30 van de LXRY staan de sieraden van Jéh met een prachtige plaatsing. In deze editie draagt Thérèse de Boer de sieraden van Jéh.
  De plaatsing delen wij graag met jullie!

  Lees meer »
 6. De nieuwe najaarscollectie van Jéh

  De najaarscollectie onderscheid zich door een aantal gedurfde nieuwe oorbellen, die ondanks hun eigenwijze ontwerp helemaal thuishoren in de collectie van Jéh Jewels.
  Ook is dit seizoen de ringencollectie aangevuld met stoere, artistieke exemplaren.
  Door het enorme succes van de goldfilled-ringen zijn deze nog steeds terug te vinden in de najaarscollectie.
  Tevens is de goldfilled-ringen collectie verrijkt met een gloednieuwe exemplaar met de herkenbare handtekening van Jéh Jewels. 

  Lees meer »
 7. Ringmaat bepalen

  Er zijn heel veel verschillende manieren op de maat van een ring op te meten. Wij hebben een heel aantal van deze manieren uitgeprobeerd, alleen kwamen wij dan pas na drie keer meten op de juiste ringmaat uit, Wij adviseren daarom uw ringmaat te bepalen door een goed passende ring op te meten. U kunt dit doen door met  een liniaal de binnendiameter van de ring te meten. Let op: een brede ring voelt wat strakker, zorg dus dat u een ring op meet die qua breedte overeen komt met de ring die u wilt bestellen.

  Ringmaten Diameter (mm)
  50 16
  51 16,25
  52 16,5
  53 17
  54 17,25
  55 17,5
  56 18
  57 18,25
  Lees meer »