20168 - Collier zilver oxy en vergulde bloemblaadjes

EVERGREEN - > beperkt op voorraad 

EVERGREEN: Dit zijn de sieraden waar Jéh Jewels om bekend staat. Grote grove schakels in volledig zilver of met een touch of gold. Deze colliers kunt u altijd bij ons bestellen, alleen hebben ze soms een iets langere levertijd. De levertijd is maximaal 6 weken!

Kijk bij "omschrijving" onder de afbeelding voor de volledige productbeschrijving van dit artikel.

€ 449,00
Verwachte levertijd: ca. 6 weken
SKU
20168

Collier gemaakt van 925 geoxideerd sterling zilver, met stukjes zilver verguld.

Materiaal: 925 sterling zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: Geoxideerd zilver
Op dit sieraad is gebruik gemaakt van geoxideerd zilver, dit is een oppervlakte bewerking. Het is mogelijk dat de geoxideerde laag na verloop van tijd door slijtage vervaagd.

Materiaal: Zilver verguld
Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Dit artikel is door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd.

Meer informatie
Lengte 45 cm
Breedte 2,5 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20168 - Collier zilver oxy en vergulde bloemblaadjes

Verwante producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of