20416 - Ring vrolijk goldfilled met rosé

Een ring waar je blij van wordt! Gemaakt van 925 sterling zilver, met daaromheen bandjes van rosé goldfilled en geel goldfilled. 

€ 245,00
SKU
20416

Een ring waar je blij van wordt! Gemaakt van 925 sterling zilver, met daaromheen bandjes van rosé goldfilled en geel goldfilled. 

Materiaal: 925 sterling zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: Geoxideerd zilver
Op dit sieraad is gebruik gemaakt van geoxideerd zilver, dit is een oppervlakte bewerking. Het is mogelijk dat de geoxideerde laag na verloop van tijd door slijtage vervaagd.

Materiaal: Goldfilled
Goldfilled komt uit Amerika en wordt daar al langer gebruikt voor de vervaardiging van sieraden met een "touch of gold" voor een betaalbare prijs. Het goldfilled blijft op kleur, is slijtvast en de goudlaag is dik genoeg om lang te kunnen genieten van de warme uitstraling van goud. Goldfilled wordt veelal ook goed verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

Meer informatie
Merk Touch of Gold
Materiaal 925 sterling zilver, Geoxideerd zilver, Gold Filled
Breedte 1,2 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20416 - Ring vrolijk goldfilled met rosé