19057 - Collier Regenboogmaansteen

19057 - Collier Regenboogmaansteen

19058 - Collier Rookkwarts

19058 - Collier Rookkwarts

19060 - Collier Citrien

Collier uit de Mix & Match-collectie van Jéh Jewels, gemaakt van 925 sterling zilver met citrien. Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking.  

€ 119,00
Verwachte levertijd: ca. 6 weken
SKU
19060

Collier uit de Mix & Match-collectie van Jéh Jewels, gemaakt van Gold filled met citrien. Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking.  

Materiaal: Gold filled
Gold filled komt uit Amerika en wordt daar al langer gebruikt voor de vervaardiging van sieraden met een "touch of gold" voor een betaalbare prijs. Het gold filled blijft op kleur, is slijtvast en de goudlaag is dik genoeg om lang te kunnen genieten van de warme uitstraling van goud. Gold filled wordt veelal ook goed verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

Materiaal: Edelstenen
Bij Jéh Jewels werken wij met echte edelstenen, dit zijn natuurlijke producten waardoor niet iedere steen hetzelfde is. Iedere ring is hierbij dus uniek. De kleur en structuur van de steen kan afwijken van de foto op de website. 

Meer informatie
Merk Mix & Match
Materiaal 925 sterling zilver
Lengte 42 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:19060 - Collier Citrien