20014 - Oorhanger verschillend zilver oxy + zilver verguld

Oorhangers gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en zilver verguld. Ondanks dat beide oorbellen anders zijn, vormen zij een paar!

€ 119,00
Op voorraad
SKU
20014

Oorhangers gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en zilver verguld. Ondanks dat beide oorbellen anders zijn, vormen zij een paar!

Materiaal: Geoxideerd zilver
Op dit sieraad is gebruik gemaakt van geoxideerd zilver, dit is een oppervlakte bewerking. Het is mogelijk dat de geoxideerde laag na verloop van tijd door slijtage vervaagd.

Materiaal: 925 sterling zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: 14 karaat zilver verguld
Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Dit artikel is door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje 14 karaats goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd.

Meer informatie
Merk Touch of Gold
Materiaal 925 sterling zilver, Geoxideerd zilver, Zilver verguld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20014 - Oorhanger verschillend zilver oxy + zilver verguld

Verwante producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of